marți, 30 aprilie 2013

Tinerii agricultori se implica in cresterea numarului de locuri de munca din Romania in agriculturaIn Romania, o mare parte din randul muncitorilor romani care practica munca necalificata sunt interesati de locurile de munca din agricultura. Din acest motiv, micii agricultori sunt interesati sa investeasca sume importante de bani in domeniul agricol in Romania, in felul acesta crescand numarul de locuri de munca in agricultura adresate muncitorilor romani.

Viorel Matei, Presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli (FNPAR), a declarat, ca pe viitor, pentru a creste numarul de locuri de munca in agricultura adresate muncitorilor romani, s-a marit sprijinul finaciar acordat tinerilor fermieri prin diferite programe financiare , si anume fonduri europene.

Aceste masuri, ar putea determina muncitorii romani care presteaza munca necalificata in agricultura in strainatate sa se poata angaja la locurile de munca din Romania in agricultura.

Platforma www.JobsAlert.ro ofera numeroase locuri de munca in strainatate in agricultura pentru muncitorii romani dar si in alte domenii de munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu