sâmbătă, 20 aprilie 2013

Muncitorii romani prefera sa isi schimbe cariera in favoarea locurilor de munca din strainatate



Inca de la finalizarea studiiilor incepem lupta pentru un loc de munca. Multi ar spune ca este greu in ziua de azi obtinerea unui loc de munca, si cu toate acestea aflam din diferite surse de informare despre ofertele de locuri de munca ale angajatorilor care au nevoie de forta de munca, pentru locurile de munca din strainatate.

Majoritatea muncitorilor romani, pun mare pret pe relatiile cu colegii de la locul de munca, pe mediul de lucru precum si pe pachetul salarial. Acest ultim aspect au determinat multi muncitori romani sa isi schimbe cariera, pe care au profesat-o la locul de munca din Romania, si sa profeseze la locurile de munca din strainatate.

Majoritatea angajatorilor straini, pe langa salariile si de zece ori mai mari decat cele din Romania, acorda diferite beneficii. De exemplu femeile care se muncesc in strainatate, la ingrijirea batranilor, pot beneficia de cazare si masa, precum si de vacante platite, conform unui contract de munca.

La baza reinventarii carierei tale sunt aptitudinile tale. Daca esti constient de calitatile tale si stii ce poti sa faci, noul domeniu de munca, poate fi o sansa de afirmare si de a experimenta lucruri noi, prin intermediul locului de munca.

Angajatorii straini ofera locuri de munca muncitorilor romani in diferite domenii: constructii, agricultura, menaj, asistenta sociala sau industria hoteliera si restaurante.

Vizualizati periodic platforma www.JobsAlert.ro, unde sunt actualizate ofertele de locuri de munca in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu