joi, 25 aprilie 2013

Angajatorii europeni vor ingineri romani



Incurajati de oportunitatea de a avea un trai mai bun, majoritatea romanilor isi depun candidatura pentru locurile de munca din strainatate. Ei reusesc sa isi indeplineasca aceasta dorinta, si chiar sa economiseasca, datorita angajatorilor ce sunt dispusi sa plateasca sume importante de bani pentru serviciile prestate de muncitorii romani la locul de munca.

De un salar brut lunar, de 2800 de euro pot beneficia cei care pot profesa meseria de inginer software. Locul de munca este ofertat de o companie internationala din Germania.

Tot in domeniul IT, sunt vacante 5 posturi de programator senior in dynamics AX, in Malta, unde salarul este de aproximatv 2000-2500 de euro pe luna brut, in functie de experienta profesionala.

Nu este neglijat nici domeniul medical, pentru care pot candida specialistii reumatologi sau specialistii in nefrologie. Posturile sunt scoase la concurs de Spitalul Kalmar din Suedia.

Conditiile ce trebuiesc indeplinite difera in functie de angajator. Majoritatea solicita candidatilor diploma de studii universitare, master sau doctorat, cunostinte avansate de limba engleza, germane sau rusa.

Obligatorie este experienta profesinala ce poate fi de minim 1 an sau chiar de 6 ani, in functie de domeniul de activitate. Foarte importante sunt si aptitudinile de a comunica in termini tehnici, de organizare si planificare, precum si disponibilitatea de a calatori.

Platforma www.JobsAlert.ro va ofera sansa de a candida pentru locuri de munca in strainatate, ce se refera tuturor domeniilor de activitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu