marți, 23 aprilie 2013

Care este scopul scrisorii de recomandare



Scrisoarea de recomandare mai poate fi numita si scrisoare de recunostinta , si este redactata cu scopul de a sustine o persoana din punct de vedere profesional.

Acest document poate fi scris de orice persoana, atingandu-si scopul in momentul in care persoana recamandata obtine ceea ce isi doreste, cum ar fi de exemplu, un loc de munca.

De obicei, scrisoarea de recomandare este redactata, stampilata si semnata de un angajator precedent pentru a fi luata in vedere de un viitor angajator. Expedierea este realizata de depertamentul resurselor umane sau de seful direct al persoanei recomandate.

Scrisoarea de recomandare ofera informatii, in scris, viitorului angajator, referitoare la natura relatiei dintre cel care redacteaza acest document si persoana recomandata, fiind mentionate ocaziile in care acesta din urma a obtinut rezultate considerabile prin utilizarea competentelor sale, corelate cu studiile absolvite.

Enumerarea experientelor profesionale sunt menite a contura un profil cat mai precis si real al persoanei recomandate, fara a utiliza expresii exagerate, si este o completare a scrisorii de intentie.

Va recomand sa vizitati platforma www.JobsAlert.ro, specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate, care va pune la dispozitie articole si sfaturi ce va pot ghida in cariera dumneavoastra profesionala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu