duminică, 28 aprilie 2013

Salariile muncitorilor romani angajati la locurile de munca din Emiratele Arabe sunt avantajoase



Muncitorii romani care sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate, se pot bucura de ofertele angajatorilor care ofera locuri de munca in Emiratele Arabe.

Salariile muncitorilor romani angajati la locurile de munca din Emiratele Arabe Unite nu sunt supuse taxelor!

Jobs Alert Romania, pune la dispozitie o serie de oferte din cadrul tarilor islamice, pentru care angajatorii faciliteaza obtinerea vizei de munca. Se pare ca romanii care vor sa munceasca in Orientul Mijlociu, sunt solicitati pe aceste teritorii, datorita celor care figureaza deja ca angajati si au construit o imagine buna si foarte apreciata.

De exemplu in Arabia Saudita, in cadrul unui spital privat sunt solicitate din Romania, cadre medicale cu experienta. Din aceeasi sursa aflam ca sunt disponibile 40 de posturi, pentru care se ofera salarii consistente, ce pornesc de la 4000 de euro si pot depasi 9000 de eruro pe luna., dar sunt disponibile locuri de munca, si in alte domenii.

In principiu angajatorii incheie contract de munca pe o perioada determinata,cu muncitorii romani care doresc sa se angajeze la locurile de munca din Emiratele Arabe Unite, conform caruia se asigura masa, cazarea transportul precum si plata concediului de odihna, precum si facilitarea obtinerii vizei de angajare.

Puteti vizualiza aceste oferte cu ajutorul platformei www.JobsAlert.ro, care este una dintre cele mai accesibile surse de informare in privinta locurilor de munca in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu