sâmbătă, 1 septembrie 2012

Ultimul meu sef era un idiot!

Ultimul meu sef era un idiot!

Uneori in timpul unui interviu discutia cu interviatorul dumneavoastra capata o turnura care va lasa sa credeti ca va cunoasteti de o viata, ca v-ati imprietenit si ca puteti discuta orice.

Lucrurile nu stau intotdeauna asa si chiar daca aveti aceasta impresie favorabila incercati sa va pastrati atitudinea profesionista.

In nici un caz nu trebuie sa va apucati sa barifiti. Sa nu rostiti opinii negative despre ultimul loc de munca sau despre ultimul dumneavoastra sef. Niciodata nu lasa o impresie favorabila acest lucru.

"Seful meu era un tampit!"

"Ala nu era un loc de munca, era o mizerie!"

Oricat de rau ar fi fost ultimul dumneavoastra sef si ultimul dumneavoastra loc de munca tineti-va aceasta optinie pentru dumneavoastra.

In general, chiar daca angajatorul se poarta familiar cu dumneavoastra, fara a fi nepoliticos sau nepoliticoasa (mai ales femeile tinere) incercati sa pastrati o atitudine profesionista si nu va aratati foarte entuziasmat(a) de astfel de discutii.

Nu flirtati. Acest lucru va pune intr-o lumina nefavorabila.

Nu barfiti, fiti politicos(a) si aduceti-va aminte ca interviul este un test. Chiar daca cel ce va intervieveaza impinge discutia in aceasta directie, incercati sa va tineti la distanta de comentarii inutile si barfe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu