duminică, 16 septembrie 2012

Se cauta muncitori romani in strainatate in agricultura si silvicultura

Angajatorii din strainatate cauta tot mai multi romani pentru munca in agricultura si silvicultura. Munca este mult mai bine platita decat in Romania. Daca doriti sa lucrati in aceste domenii pe site-ul Jobs Alert Romania puteti gasi angajatori care fac contracte pe perioade scurte de timp iar experienta dumneavoastra nu trebuie sa fie neaparat relevanta . Aceasta munca  este un pic solicitanta pentru ca trebuie sa fiti un pic obisnuit cu statul in picioare, culesul fructelor si legumelor .De asemeni este bine sa stiti limba tarii respective sau  limba engleza, dar nu este neaparat necesara o cunoastere avansata.

Tara cu cele mai multe locuri de munca in aceste domenii este Danemarca, urmata de Italia, Germania, Spania, Cipru si Franta.

In aceste domenii  salariile sunt cuprinse intre 600 de euro si cresc pana la 1,700 de euro pe luna  si unii angajatori pot oferii de asemeni , cazare , masa , transport si asigurare gratuite .
Aceste locuri de munca si alte oportunitati sunt puse la dispozitia dumneavostra gratuit, prin site-ul Jobs Alert Romania.

Pentru locuri de munca in strainatate vizitati Jobs Alert Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu