sâmbătă, 8 septembrie 2012

Personalizati CV-ul dumneavoastra

Personalizati CV-ul. Intotdeauna personalizati CV-ul.

Recomandam intr-unul dintre articole de pe site-ul nostru si insistam aici ca CV-ul sa fie personalizat, targetat, indreptat si dedicat angajatorului.

Foarte multi au un CV si acest CV general il trimit peste tot in acelasi fel, indiferent de pozitia pentru care aplica, de institutia sau firma la care aplica.

Trebuie sa va ganditi ca in masura in care postul este ravnit de multi oameni si situatia somajului nu este deloc roza, va creste proportional si numarul de CV-uri.

Daca faceti acest mic efort si selectati spre a scoate in evidenta in profilul dumneavoastra, in paragraful de inceput al CV-ului, exact acele calificari pe care ganditi ca angajatorul si le doreste, sansele dumneavoastra vor creste dramatic.

Faceti un mic efort si incercati sa invatati ceva despre compania la care doriti sa aplicati, despre valorile lor, despre angajatii, politica firmei si in general orice informatie puteti obtine care v-ar putea ajuta spre a ajusta CV-ul dumneavoastra in functie de firma si locul de munca la care aplicati.

Nu faceti greseala de a copia pur si simplu cerintele angajatorului din anunt. Angajatorii considera aceasta ca fiind un semn negativ, ceea ce si este: in loc sa aratati inteligenta si intelegere a situatiei, demonstrati lene si pasivitate.

Daca CV-ul este cel mai important lucru pentru obtinerea unui interviu, acest profil, descriere minima, prezentare, oricum doriti dumneavoastra sa o numiti, primul paragraf al CV-ului constituie cel mai important lucru din CV-ul dumneavoastra.

Penru sfaturi privind redacatrea unui CV care sa va sporeasca sansele de a obtine un interviu si alte articole de interes vizitati seciunea de articole a site-ului nostru.

Pentru locuri de munca in strainatate Jobs Alert Romania ofera o multime de oferte de munca in strainatate prin agentii de specialitate si angajatori directi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu