joi, 13 septembrie 2012

In ce tara ai putea sa emigrezi sa castigi mai bine?

In ciuda faptului ca criza a adus Europa pe marginea prapastiei , Europa  ramane in continuare continentul care asigura cea mai buna calitate a vietii si de aici ne dam seama care sunt cele mai bune state europene platite cel mai bine.

Europenii sunt considerati foarte norocosi deoarece sunt angajati cu cele mai bune salarii conform site-ului jobsalert.ro.In Romania salriul minim este de 670 de lei ( aproximativ 214 de dolari ).

Locuri de munca in Elvetia. Elevetia  are o economie stabila si salariile medii ajung la 6.400 de dolari/luna, astfel raportat la valoarea bruta  a salariului mediu din Romania , salariul mediu in Elevetia este de 10 ori mai mare.

Locuri de munca in Danemarca. In Danemarca salriul mediu ajunge la 6.000 de dolari pe luna , tara are multe avantaje agricole cu un trai mai bun si sisteme sociale bine organizate.

In Luxemburg salariul mediu lunar ajunge la 5.800 de dolari si ecomonia fiind stabila permite o rata scazuta a somajului si a inflatiei.

Locuri de munca in Norvegia. Norvegia o tara nordica care se afla in afara Uniunii Europene este un pion activ prin aparenta la Spatiul Economic European pe piata UE iar aici salariul mediu  lunar este de 5.600 de dolari .
In Irlanda salariul mediu lunar depaseste suma de 5.000 de dolari , Irlandezii pot castiga in medie de 5.400 de doloari chiar si atunci cand este vorba de salariul minim iar acesta nu scade sub 2.000 de dolari.

Locuri de munca in Olanda. Olanda comparativ cu salariile din Romania: oferta angajatorilor olandezi este foarte atractiva deoarece salriile medii  pe luna aici ajung la 4.600 de dolari iar salariul minim nu coboara sub 2.000 de dolari.

Locuri de munca in Belgia. In Belgia salariul mediu lunar este de 4.400 de dolari iar in Austria salariul mediu lunar este de 4.200 de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu