miercuri, 12 septembrie 2012

In ce meserie poate fi fericita o persoana vorbareata?

Ce locuri de munca recomandati une firi deschise si vorbarete?

Daca esti o persoana prietenoasa din fire si iti place sa vorbesti mult probabil nu vei fi o persoana fericita avand un loc de munca tacut in fata unui calculator.

Ce locuri de munca s-ar potrivi unei astfel de firi?

Daca ne gandim si la salariile oferite de meseriile la care ne gandim, probabil ca marketing-ul si vanzarile sunt cele mai potrivite. Abilitatea de a dialoga usor poate prezenta un avantaj considerabil pentru o firma de marketing unde relatiile personale sunt foarte importante.

De asemenea, in vanzari, dialogul este foarte mult apreciat. Clientii cer informatii privind produsele oferite de firma pentru care lucrati si au incredere in explicatiile dumneavoastra pe care se bazeaza in luarea unei decizii de a cumpara un anumit produs.

Desigur, daca nu in primul rand salariul oferit este lucrul care va atrage la un loc de munca, atunci exista multe alte merserii dintre care sa alegeti.

Am observat ca unii experti propun meserii sociale persoanele deschise si vorbarete cu aptitudini ridicate de comunicare. Personal nu impartasesc aceasta parere. Cred ca in meseriile sociale este in primul rand necesar sa asculti, sa intelegi si sa ai o mare capacitate de empatie.

Personal cred ca marketing-ul este domeniul in care firile vorbarete pot avea cel mai mare succes.

Este bine-cunoscut faptul că cei din vânzările place să vorbească. Există un motiv pentru care: agenții de vânzări trebuie să dezvolte relații bazate pe încredere cu clienții înainte de a merge în teren pentru obținerea și le-a face achiziții. Chiar și după o vânzare, este optimist sejurului o mare parte din locuri de muncă, astfel încât nu trebuie să se aplice nontalkers.

Puteti cauta locuri de munca in strainatate pe site-ul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu