sâmbătă, 6 octombrie 2012

Jobs Alert Romania verifica fiecare agentie sau firma inregistrata pe site-ul JobsAlert.ro

 Petrisor Petre: ca sa capatam mai multa incredere in dvoastra puteti publica niste exemple sau nume cu oameni care au beneficiat de serviciile dvoastra?

Draga domnule Petre, este evident ca nu putem face publice date cu caracter personal. Pe fiecare pagina a site-ului nostru este scris limpede ca figuram in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 22620. Legea prevede exact acest lucru: protejarea datelor dumneavoastra personale.

Intelegem in schimb intrebarea dumneavoastra si am sa va raspund in spiritul intrebarii. Cred ca dumneavoastra sunteti preocupat, ca si noi dealtfel, de legitimatatea si intentia firmelor si agentiilor care posteaza anunturile. In acest sens vreau sa va precizes ceea ce este scris de altfel pe prima pagina a site-ului, anume ca noi verificam fiecare firma si agentie care se inregistreaa pe site-ul nostru. Daca nu putem confirma detaliile inregistrarii (cum ar fi numarul de inregistrare fiscala al companiei, numarul de telefon...etc.) nu validam contul si prin urmare acestea nu pot posta anunturi pe site-ul nostru. Acest lucru vi-l putem spune cu certitudine: fiecare firma sau agentie inregistrata este mai intai verificata.

Rolul nostru este de a facilita intalnirea dintre agentii/firme si aplicanti. Serviciul nostru este complet gratuit la cest moment. Noi nu primim nici un comision de la firmele care posteaza anunturi si nu suntem implicati in procesul acestora de recrutare. Noi nu trimite spam, nu va cerem parola sau alte lucruri de acest fel. Daca ati primit un astfel de mesaj va rugam sa ni-l raportati cat mai repede cu putinta. Prin urmare va putem ajuta doar intr-o anumita masura, de la momentul in care discutati cu firma sau agentia care a postat anuntul, tebuie sa va referiti la termenii acesteia vis-a-vis de anuntul postat si evident sa exersati propria judecata si alegere.

Personal impartasesc aceeasi neincredere ca si dumneavoastra pe care am facut-o dealtfel public, anume ca cele mai multe dintre site-urile de joburi din Romania sunt inregistrate pe nume de persoana fizica (nu de societate comerciala), nu sunt licentiate a desfasura activitati de acest gen (de pilda sunt detinute de companii de "web design" sau de "internet marketing") si nu au acreditarile necesare (de felul inregistrarii in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal).

Noi avem si am facut publice in mod vizibil toate aceste lucruri, dar trebuie sa va reamintesc ca noi nu recrutam direct iar anunturile nu sunt proprietatea sau responsabilitatea noastra. Desi facem tot posibilul spre a va proteja, de exemplu logam IP-ul de pe care s-a facut inregistrarea contului, IP-urile de pe care s-a logat pe cont si IP-urile de pe care s-a postat fiecare anunt impreuna cu data si ora, dumneavoastra trebuie sa fiti stapanul dumneavoastra si sa exersati propria judecata cand intrati in contact cu agentia sau firma care a postat anuntul.

Daca aveti si alte intrebari va invitam sa ne sunati sau sa folositi sistemul de mesaje Facebook.

Puteti fi sigur ca siguranta dumneavoastra constituie o prioritate pentru noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu