marți, 30 octombrie 2012

Cunostintele limbii straine pentru obtinerea cetateniei

Limbile straine au un loc important in viata nostra si va pot insoti atat la munca, cat si in timpul liber. Intr-o perioada in care globalizarea ne afecteaza din ce in ce mai mult vietile, cunoasterea unei limbi straine, cel putin, devine necesara.

Ce va atrage la limbile straine?
In primul rand ca va descurati cam aproape in orice tara daca stiti macar o limba straina, cum ar fi engleza, avand in vedere ca traim intr-o lume in care inca din clasa a doua inveti o limba straina.Este foarte important sa stii mai multe limbi straine, nu doar engleza. Daca plecati undeva, va descurcati mult mai usor cand vorbiti limba tarii respective, nu trebuie sa arati cu degetul sau sa va chinuiti sa ii descrieti omului ce doriti si in plus, sunteti privit(a) cu alti ochi si va puteti descurca in orice situatie.

In ce situatii va ajuta faptul ca stiti bine doua limbi straine?
Pentru a deveni cetatean al Germaniei este obligatoriu pentru a trece un test de limba si de cunostinte generale. De exemplu in Germania se impune cunoasterea limbii germane si pentru trecerea unui test de cultura generala pentru persoanele care solicita cetatenie germane. Prin cunoastere limbii germane se maresc considerabil sansele pentru obtinerea unui loc de munca bine platit in tarile vorbitoare de aceasta limba, in Germania, Luxemburg, Norvegia , Suedia, Belgia, Elvetia si Danemarca . Limbile straine sunt un” must” in viata de toate zilele si in cariera. Fa din ele un avantaj! Mult succes in cariera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu