vineri, 19 octombrie 2012

Avantajele pe care le ofera munca pe un vas de croaziera

Avantajele pe care le ofera munca pe un vas de croaziera


V-ati intrebat vreodata cum ar fi daca ati lucra la bordul unui vas de croaziera? Oricine isi doreste sa calatoreasca in tinuturi exotice sa cunoasca noi oameni, sa vada noi locuri si sa patrunda intr-o alta cultura.

Spre deosebire de autobuze care pot fi mai mult sau mai putin confortabile, in genral, vasele de croaziera sunt luxoase. Desigur acest lux nu se reflecta neaparat si in viata angajatilor. De exemplu este posibil sa aveti o camera mica, spre deosebire de cei care sunt "clienti", pasagerii care platesc calatoria, care pot avea un penthouse si sampanie gratuita.

Pe de alta parte conditiile nu sunt aproape niciodata proaste. De obicei sunt "de la rezonabil in sus". Oamenii printre care va veti afla sunt in genral oameni normali, nu exista riscul de a fi atacat, de a locui intr-un cartier rau famat si alte lucruri de acest fel. Nu exista nici macar deranjul cotidian de tipul "vecinul da muzica prea tare". Din acest punct de vedere vasele de croaziera prezinta o excelenta alegere. Sunteti in siguranta si conditiile de trai sunt bune sau foarte bune.

Pentru a cerceta mii de locuri de munca in strainatate si in particular pentru a aplica la locuri de munca pe vase de croaziera puteti conta pe Jobs Alert Romania.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu