marți, 9 octombrie 2012

Exista ceva legat de cv-ul meu care necesita clarificari?

Intrebari pe care trebuie sa le puneti la interviu

Spuneam intr-un articol anterior ca la interviu trebuie nu doar sa raspundeti la intrebari, ci este recomandat si sa puneti intrebari.

Cateva dintre aceste intrebari pot fi foarte folositoare atat dumneavoastra cat si angajatorului:

"Exista ceva legat de CV-ul meu pe care doriti sa il detaliez?"

"Exista ceva in CV-ul meu care necesita clarificari?"

"Ar exista ceva care v-ar putea ajuta a lua o decizie mai usor in legatura cu candidatura mea?"

Intrebarile de acest fel dovedesc ca sunteti deschisi la critica si pregatit pentru orice intrebare legata de postul la care candidati. Acest tip de intrebari denota incredere si arata ca luati in serios oferta de munca facuta de angajator.

Fara a pune o intrebare de acest fel, o intrebare clarificatoare sa spunem, exista posibilitatea ca angajatorul sau intervievatorul sa treaca peste, mai ales daca este o coada lunga afara. Dumneavoastra ati putea avea acel lucrur care il intereseaza pe angajator, dar fara lamuriri suplimentare, datorita numarului mare de candidati si timpului redus pe care il poate aloca fiecarui candidat ati pierde ocazia de raspunde acelor intrebari (sau indoieli) pe care le-ar putea avea si astfel sansele dumneavoastra ar fi diminuate.

Prin urmare, nu ezitati sa puneti intrebari, nu ezitati sa va propuneti unui interviu mai detaliat. Daca interviul dureaza putin nu este aproape niciodata un semn bun.

Jobs Alert Romania
Locuri de munca in Strainatate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu