luni, 8 octombrie 2012

A fost CV-ul meu citit? Am sanse sa fiu angajat?

Oricine aplica la un job se intreaba daca a fost sau nu citit CV-ul sau, daca are sau nu sanse la acel loc de munca iar de cele mai multe ori aceasta asteptare creaza o stare de anxietate.

Jobs Alert Romania in premiera international a eliminat sau cel putin a diminuat aceasta anxietate pe care o resimt candidatii la un post de munca.

Candidatii aplica la un job, insa nu stiu daca CV-ul lor a fost sau nu citit. Aceasta este problema pe care Jobs Alert Romania a adresat-o cu succes.

Jobs Alert Romania este primul site de acest fel (premiera mondiala) care are acest sistem de semnalizare implementat astfel ca orice candidat poate vedea cand CV-ul lui a fost citit in legatura cu oricare dintre joburile la care a aplicat.

De asemenea poate vedea daca a fost selectat pentru interviu in acest fel avand timpul necesar spre a se pregati cu succes pentru interviu.

Suntem foarte bucurosi ca putem oferi aceasta facilitate atat de utila tuturor membrilor site-ului nostru. Cu Jobs Alert Romania nu doar ca puteti aplica foarte rapid si usor la orice loc de munca in strainatate postat, dar aveti si aceasta facilitate de a cunoaste cand si daca a fost citit CV-ul dumneavoastra si daca ati fost selectati pentru interviu, aceasta in mod automat si in timp real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu