vineri, 5 octombrie 2012

Ce sa nu purtati la interviu daca sunteti femeie

Ce sa nu purtati la interviu daca sunteti femeie

Continuam cu cateva sfaturi pentru femei legate de tinuta dumneavoastra la interviu.

Am vorbit anterior despre nachiajul excesiv, despe culori neobisnuite in care puteti avea vopsit parul, piercing, tatuaje si alte cateva lucruri asemenea.

Sunt permise bijuteriile?
Raspunsul este afirmativ, dar la fel ca multe alte lucruri in viata, nu in exces. De exemplu este firesc sa purtati o pereche de cercei si numai una, dar sa purtati un cercel de un fel si altul de alt fel nu este recomandat. De asemenea mai multi cercei intr-o ureche (sau ambele) nu este recomandat.

Unghiile lungi? Raspunsul este acelasi, permis, dar nu in exces. Lunghiile foarte lungi vopsite in culori stridente sau neobisnuite nu sunt recmandate.

Pantofii? Este recomandat sa evitati pantofii de tip sport, sandale, dar si pantofii cu tocul foarte inalt (de tip stilettos). Cizmele la femei sunt acceptabile pe timp de iarna, cu aceeasi mentiune ca trebuie sa nu fie cu toc foarte inalt sau de spectacol.

In general impresia ce trebuie lasata este aceea de tinuta (si atitudine) profesionista. La aceasta s-ar putea adauga curat si cu gust.

Pentru mai multe sfaturi legate de cariera, interviu, cv dar si despre locuri de munca in strainatate vizitati Jobs Alert Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu