duminică, 21 octombrie 2012

Informatii utile inainte de a pleca la munca in Franta



Franta este una dintre cele mai vechi state europene iar Romania are dreptul la libera circulatie si dreptul de a-si cauta un loc de muncain acest stat dar si in alte state membre europene .

Franța este o țară a marilor contraste, oferind o mare diversitate geografică si gastronomică iar cetatenii romani nu evita sa o cunoasca chiar daca sunt in cautarea unui loc de munca . Limba oficiala este franceza  iar moneda oficiala este euro .Pe teritoriul francez veti avea posibilitatea sa mai auziti vorbindu-se si limbile italiana,portugheza si araba. Daca doriti sa mergeti  la munca in Franta nu aveti nevoie de viza , tot ce va trebuie este actul de identitate si o autorizatie de munca de la angajator pentru dumneavoastra. Odata ce ati ajuns acolo trebuie sa stit ca asigurarea medicala este obligatorie si este impusa de lege de aceea este bine sa aveti incheiat o asigurare medicala privata sau un Card European de Sanatate.

Pentru mai multe informatii in legatura cu locuri de munca din Franta va rugam sa accesati www.JobsAlert.ro unde puteti gasi joburi in diverse domenii potrivite pentru dumneavoastra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu