duminică, 17 martie 2013

Romanii stabilit in Spania sunt apreciati de oficialii spanioli

Romanii stabilit in Spania sunt apreciati de oficialii spanioli


Romanii care muncesc si traiesc in Spania sunt apreciati de catre angajatorii spanioli

In ciuda faptului ca restrictiile de pe piata muncii spaniole vor fi ridicate peste un an, in ianuarie 2014, romanii continua sa lucreze in Spania. Ba mai mult, numarul ofertelor de munca existente este in crestere, si atrag romani care sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate.

In anul 2011, autoritatile spaniole au invocate unele restrictii pentru romanii stabiliti in Spania, prin impunerea Moratoriului, motivand aceasta actiune cu efectele crizei financiare, dar si problema somajului.

Ministrul Cristian David, ce a fost delegat drept reprezentant al romanilor de pretutindeni, a luat apararea drepturilor romanilor stabiliti in Spania, in discutia avuta cu Estanislao de Grandes Pascual, ambasadorul Spaniei.

Oficialul spaniol, a recunoscut ca romanii care lucreaza in aceasta tara sunt foarte muncitori, se adapteaza foarte bine si invata usor limba spaniola. Aceasta declaratie, dar si ofertele angajatotilor spanioli adresate romanilor, sunt in contrast cu imaginea negativa pe care incearca sa o promoveze presa spaniola.

Pentru locuri de munca in Spania va invitam pe www.jobsalert.ro : modul usor de a pleca la munca in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu