sâmbătă, 2 martie 2013

Greseala care iti poate pune in pericol locul de munca

Greseala care iti poate pune in pericol locul de munca


Conflictele la locul de munca intre angajati nu sunt in general tolerate de catre angajatori

Productivitatea muncii poate suferi modificari in cazul conflictelor de la locul de munca. Se pare ca femeile sunt cele care initiaza conflictele de munca, multe dintre acestea avand subiectul de dezbatere chiar munca.

Unele cercetari evidentiaza ca in cazul unui conflict de munca dintre un barbat si o femeie, aceasta va scadea productivitata muncii sale de la locul de munca, cu aproximativ 25%.

Conflictul de munca dintre doua femei este considerat de colegii de munca o problema superficiala, si majoritatea angajatilor considera ca influenteaza randamentul muncii intr-un mod negativ, avand sanse scazute de a fi rezolvat, in comparatie cu un conflict de munca dintre doi barbati.

Indiferent ca ocupam un loc de munca in strainatate sau in Romania, conflictele de munca trebuie evitate, pentru mentinerea la un nivel ridicat al productivitatii muncii, solicitat de angajatori.

Jobs Alert Romania va pune la dispozitie articole locuri de munca si sfaturi utile pentru gestionarea unei cariere de succes, precum si o gama diversificata de locuri de munca in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu