vineri, 8 martie 2013

Femeile sunt incurajate in ocuparea unui loc de munca in politica

Femeile sunt incurajate in ocuparea unui loc de munca in politica

In politica femeile sunt apreciate si se doreste eliminarea oricaror discriminari intre barbati si femei

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, peste tot in lume este sarbatoare. Simbolul gingasiei, femeia, este apreciata pentru munca sa, atat la locul de munca, cat si in viata de zi cu zi. Este cunoscut faptul ca majoritatea femeilor continua munca si acasa, indeplinind sarcini casnice dedicate familiei.

Comisia Europena a organizat un sondaj Eurobarometru, la care au participat peste 25.000 de cetateni din cele 27 de state membre, dupa cum ne informeaza cotidianul “Adevarul”.

Participantii, in mare majoritate sunt de parere ca femeile trebuie sa aiba sanse egale cu barbatii in ocuparea locurilor de munca ce au un grad ridicat de decizie.

Acelasi sondaj evidentiaza ca femeile sunt incurajate sa ocupe locuri de munca in domeniul politic, unde acestea pot “aduce o schimbare in bine”, in ceea ce priveste rezolvarea conflictelor, apararea drepturilor omului si crearea de locuri de munca.

Aceasta parere este impartasita de cetatenii din Romania, Olanda Suedia si Irlanda, in proportie de 96%.

Pentru a avea o cariera de succes puteti accesa platforma www.JobsAlert.ro specializata in toate aspectele legate de locurile de munca in strainatate. JobsAlert.ro pentru locuri de munca in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu