sâmbătă, 16 martie 2013

Ce trebuie sa stii despre munca in Lituania


Ce trebuie sa stii despre munca in Lituania

Locuri de munca in Lituania pentru cei care doresc sa munceasca si sa locuiasaca in Lituania

Majoritatea romanilor care isi doresc un nivel de trai mai bun, cauta sa se angajeze la locurile de munca din strainatate. Lituania este una dintre tarile care nu presupune obtinerea vizei de angajare pentru cetatenii romani.

Acestia pot participa la concursurile de angajare, in aceleasi conditii cerute si cetatenilor lituanieini, intrucat statul respectiv nu a stabilit impunerea unor masuri tranzitorii privind accesul cetatenilor romani pe piata muncii interne.

Aceasta tara baltica din Europa de Nord, a reusit sa se faca remarcata prin felul in care a pus accent de-a lungul istoriei pe identitatea sa nationala, indiferent de consecinte.

Este considerata de multi a fi o tara nesemnificativa si mica, afirmatie ce este contrazisa de localnici. Prin natura locului de munca, poti intalni la angajatorii lituanieni, simtul prieteniei si al responsabilitatii bine dezvoltat.

In orasul Tallin, sunt vacante locuri de munca pentru cei experimentati in domeniul telecomunicatiilor si IT. Sunt cerute cunostintele aprofundate de limba engleza, atat scris cat si vorbit, comunicativitatea, capacitatea de adaptare, de analiza si creativitatea.

Pentru locuri de munca in Lituania va invitam pe www.jobsalert.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu