marți, 26 martie 2013

Importanta produselor agricole bio in agricultura


Numeroasele restructurari ale locurilor de munca din Romania au determinat numerosi muncitori romani sa caute locuri de munca in strainatate. Se pare ca cetatenii romani din zona rurala, s-au folosit de cunostintele dobandite prin practicarea agriculturii de subzistenta, si s-au orientat spre locurile de munca din strainatate din agricultura, unde este solicitata forta de munca din tara noastra, in special pentru munca in agricultura, pentru productia de produse agricole bio.

Agricultorii straini investesc sume importante de bani in agricultura ecologica, pentru care Parlamentul European este dispus sa acorde diverse subventii, multi dintre agricultori renuntand la practicarea agriculturii conventionale. Din acest motiv, numarul locurilor de munca in strainatate, pentru agricultura, adresate muncitorilor romani se mentine in continuare pe piata muncii din Romania, avand si o usoara crestere.

Platforma www.jobsalert.ro este specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate, pentru munca in agricultura, dar si in alte domenii de activitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu