sâmbătă, 15 iunie 2013

Romania este sustinuta pentru semnarea Acordului Schengen

Romania este interesata sa adere la spatiul Schengen, datorita beneficiilor oferite de incheierea acordului. 

Tara noastra este sustinuta in acest demers de cateva state europene, printre care se enumera si Franta, conform informatiilor oferite de Romanialibera.ro.

Sunt prevazute importante beneficii economice in favoarea tuturor statelor mebre ale Acordului Schengen, daca va fi acceptata si Romania. Aceste beneficii vor fi in crestere odata cu includerea tarii noastre in zona de libera trecere, romanii fiind scutiti de controalele vamale la trecerea frontierei catre statele membre.

Romania ar putea avea beneficii considerabile in ceea ce priveste turismul si transportul, dar si datorita romanilor care ocupa locuri de munca in strainatate, acestia fiind cei mai siguri investitori, aducand anual in tara sume importante de bani.

Franta sustine participarea Romaniei la Acordul Schengen, ceea ce poate fi un aspect pozitiv pentru romanii care vor sa se angajeze la locurile de munca din Franta.


Angajatorii straini solicita forta de munca din Romania, pentru care lanseaza oferte de munca in strainatate pe site-ul JobsAlert.ro, unde sunt disponibile si locuri de munca in Franta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu