vineri, 14 iunie 2013

Evolutia locurilor de munca in America

In ceea ce priveste economia, Statele Unite ale Americii a cunoscut un oarecare progres datorita amprentei lasate de evenimentele de bun augur din sistemul privat.

Conform informatiilor relatate de Departamentul Muncii al SUA, domeniul constructiilor a cunoscut cresterea cea mai mare in ceea ce priveste oferta de locuri de munca in constructii. Numai in luna ianuraie 2013 au fost ofertate aproximativ 28.000 de locuri de munca, iar in ultimele 4 luni ale anului 2012 au fost create peste 100.000 de locuri de munca.

Inca de la inceputul anului 2013, angajatorii americani au creat pe piata muncii peste 150.000 de locuri de munca. Cele mai multe numeric sunt locurile de munca in constructii, dar si locurile de munca in industria hoteliera si a restaurantelor.

Din aceeasi sursa aflam ca presedintele Americii, Obama, este de parere ca este necesara crearea de noi locuri de munca in America, prin efectuarea de investitii in educatie, energia regenerabila si infrastructura.

Cei mai multi dintre romanii care au ales sa emigreze in S.U.A nu au intalnit probleme in adaptarea la conditiile de viata, datorita faptului stiut, ca emigrantii sunt cei care au fondat natiunea americana.


Va recomand sa vizitati zilnic platforma JobAlert.ro, dedicata cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, pentru a vizualiza articolele ce urmaresc situatia locurilor de munca din SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu