vineri, 31 mai 2013

200.000 de muncitori calificati imigranti se pot angaja la locurile de munca din Germania in fiecare an



Germania este cel mai mare furnizor de locuri de munca pentru muncitori calificati imigranti cu contract de munca, in fiecare an, fiind necesar un numar de aproximativ 200.000 de muncitori, care sa ocupe locurile de munca din Germania vacante.

Muncitorii romani care cauta locuri de munca in strainatate, se pot angaja la locurile de munca din Germania, cu contract de munca, in diferite domenii de munca. Se pare ca numai in anul 2011, aproximativ 112.000 de muncitori romani si bulgari s-au angajat la locurile de munca din Germania.

Angajatorii care ofera locuri de munca in Germania solicita anual muncitori calificati imigranti. In randul muncitorilor emigranti, s-au angajat la locurile de munca din Germania, muncitori calificati din Ungaria, tarile baltice si Polonia.

Frank-Jürgen Weise, director al Agentiei Federale pentru Munca din Germania, considera ca incepand cu inauarie 2014, aproximativ 100.000, pana la 180.000 de muncitori romani si muncitori bulgari vor pleca la locurile de munca din Germania anual.

Portalul de recrutare www.JobsAlert.ro, dedicat cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani, ofera numeroase locuri de munca in Germania cu contract de munca pentru muncitorii romani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu