duminică, 26 august 2012

Vrei sa muncesti de acasa? Cateva sfaturi pentru a evita problemele...

Vrei sa muncesti de acasa?

Pe site-ul nostru se pot gasi si astfel de oferte, majoritatea in lumea marketingului pe internet sau a serviciilor pe internet.

Incercati sa evitati ofertele putin credibile sau de-a dreptul dubioase, scheme de imbogatire, piramidale si alte lucruri de acest fel. Daca sunt ilegale in lumea "reala" sunt ilegale si pe internet.

Incercati pe cat posibil sa verificati daca angajatorul este sau nu o firma inregistrata, chiar daca nu stabiliti un contract scris sau sunteti platit "la negru".

In general emailurile sunt considerate dovada a contractului, nu trebuie neaparat sa existe ceva scris si semnat, desi ar fi bine sa fie, pentru a fi considerat contract legal. In absenta unui contract scris este bine sa aveti ceva care sa dovedeasca in caz de nevoie legatura dintre dumneavoastra si angajator.

In general, acceptati cu prudenta oferte de acest tip, incercati sa vorbiti telefonic cu cel care doreste sa va angajeze daca este o persoana privata sau va angajeaza "fara contract". Exersati prudenta si aduceti-va aminte ca "daca e prea bun sa fie adevarat, probabil nu e adevarat".



Director WEB
Locuri de munca
Romanian Top 30
Filme, muzica, divertisment - Director
Director Web de Top
Topindex.ro - Director web
TRAFIC TRIPUL - Directo Web
top65.ro
portal gratuit 1-rhinoceros

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu