miercuri, 22 august 2012

783 locuri de munca in Italia pe JobsAlert.ro

Cautati un loc de munca in Italia?

Pe JobsAlert.ro puteti gasi la aceasta data 783 posturi vacante.
Principalele orase si regiuni in care exista oferte de munca in Italia sunt: Adria, Bologna, Catania, Genova, Massa Carrara, Milano, Napoli, Padova, Pescara, Rggio Emilia, Rimini, Roma, Sicilia, Taranto, Toscana, Verona.
Salariul minim platit este de 400 de euro iar salariul maxim este de 2,500 de euro.
Locurile de munca in Italia sunt de gasit in majoritatea domeniilor si industriilor existente (conform catalogarii generice JobsAlert.ro): Sanatate, Industrii, Transport/Vase de croaziera, Agricultura/Zootehnie/Silvicultura, Mediu, Ingrijire/Intretinere, Constructii, Divertisment, Administrare/Office, Servicii pentru clienti, Vanzari, Educatie, Hoteluri/Restaurante/Turism.
Cele mai cautate locuri de munca in Italia sunt in domeniul Ingrijire/Intretinere unde se pot gasi 476 posturi vacante. Urmeaza la mica diferenta posturile din domeniul Sanatate, unde sunt disponibile 220 de locuri de munca. In mare parte, acestea sunt similare celor din domeniul Ingrijire/Intretinere.
Urmatoarele locuri de munca cerute sunt in Agricultura unde putem numara 154 de posturi vacante. Cele mai putine oferte sunt in Vanzari, Divertisment, Mediu: in jurul a 10 - 20 de oferte.
Merita mentionata si industria hoteliera si de turism unde sunt disponibile 95 de posturi libere. Numarul scazut este in opinia noastra datorat ofertelor comparativ similare provenite de la angajatori din Grecia si Cipru.
Mentionam ca aceasta analiza este facuta pe perioada 15 Iunie - 21 August pentru ofertele de locuri de munca existente pe site-ul nostru.
JobsAlert.ro
Departamentul de Statistica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu