vineri, 19 iulie 2013

Locurile de munca din Marea Britanie in topul preferintelor romanilor

Potrivit informatiilor oferite de agentia JobsAlert, in prezent pe platfroma JobsAlert.ro sunt disponubile peste 3.200 de locuri de munca in Marea britanie pentru muncitorii romani cu contract de munca.

In topul ofertelor de munca in Marea Britanie, se afla Anglia, cu peste 2.800 de oferte de locuri de munca. Muncitorii romani care sunt interesati de angajare la locuri de munca in Anglia, au la dispozitie diferite domanii de munca, unde sunt solicitati atat muncitori calificati cat si muncitori necalificati.

Numarul de locuri de munca in Irlanda si Irlanda de Nord este de aproximativ 400, in mare majoritate fiind dedicate muncitorilor romani care cauta locuri de munca in vanzari dar si in alte domenii de munca. Oferta de locuri de munca in Scotia este de aproximativ 60 de locuri de munca.


Agentia JobsAlert ofera detalii despre locurile de munca din Marea Britanie prin intermediul platformei online JobsAlert.ro dedicata cautarii de locuri de munca in strainatate pentru muncitorii romani cu contract de munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu