vineri, 12 iulie 2013

Locurile de munca din Anglia pe locul 5 in topul preferintelor barbatilor romani

In topul preferintelor ale muncitorilor romani care cauta locuri de munca in strainatate se afla si locurile de munca din Anglia si Marea Britanie.

Conform informatiilor oferite de cotidianul britanic The Daily Telegraph, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, a realizat un raport ce se refera la procentul de locuri de munca din 26 de tari de catre muncitorii imigranti de sex masculine. Se pare ca locurile de munca din Anglia si Marea Britanie, ocupa locul 5, in ceea ce priveste procentul barbatilor straini angajati cu contract de munca la diferite locuri de munca in Anglia si Marea Britanie.

Din aceeasi sursa aflam ca procentul de ocupare al locurilor de munca din Anglia de catre barbatii straini, printre care si muncitori romani, este mai mare fata de procentul barbatilor nascuti in Marea Britanie. Se pare ca barbatii romani reusesc mai usor sa se angajeze la locurile de munca din Anglia decat localnicii, deoarece acestia vor sa munceasca si nu sunt la fel de pretentiosi ca localnicii, care nu accepta locurile de munca pe care le considera umilitoare.


Angajatorii care ofera locuri de munca in strainatate solicita muncitori romani, datorita faptului ca reusesc sa mentina productivitatea muncii la nivel ridicat avand costuri de salarizare mai mici. Sute de angajatori si agentii de recrutare ofera locuri de munca in Anglia, locuri de munca in Irlanda si in Marea Britanie prin intermediul agentiei JobsAlert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu