vineri, 14 decembrie 2012

Locurile de munca pentru ingineri sau arhitecti in strainatate

Inginerii si arhitectii Romani pot gasi o multime de locuri de munca in strainatate pentru orice nivel de calificare si experienta. Cei mai multi angajatori cer experienta, insa se pot gasi si locuri de munca ofertate absolventilor de facultate. Salariile sunt cel mai frecvent negociabile, insa acolo unde un salariu a fost specificat am gasit si oferte de 4,000 de euro pe luna. Desi aceste meserii au cautare in majoritatea tarilo, cel mai frecvente joburi le gasim in: Anglia, Germania, Franta, Norvegia, Emiratele Arabe si Italia.

Jobs Alert Romania este unul dintre cele mai mari portaluri de recrutare din Romania. In doar jumatate de an, JobsAlert.ro a ajuns una dintre destinatiile preferate ale celor care cauta locuri de munca in strainatate, in acest moment fiind pe locul al 3-lea pe Google.ro, dovada a calitatii serviciilor noastre.

Jobs Alert Romania va ajuta sa va gasiti un loc de munca in strainatate prin serviciile gratuite pe care le ofera, atat celor care cauta un loc de munca, cat si celor care ofera locuri de munca in strainatate si Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu